11 Nisan 2008 Cuma

son dakika...


Bugün Pozitif ve Coca Cola'nın yetkililerinden aldığım habere göre Rock'n Coke 2008 iptal edildi. Yapılan açıklamaya göre; belirlenen tarih ve ayrılan bütçe itibarıyle istenen gruplarla anlaşma sağlanamaması bu kararın alınmasında etkili oldu. Pozitif yetkilileri şimdiden Rock'n Coke 2009 için çalışmaya başladıklarını beyan ettiler. Ancak Coca Cola'nın Rock'n Coke 2009'u Pozitif Tanıtım ve Organizasyon'la birlikte yapıp yapmayacağı merak konusu.
Öte yandan, yine bir Pozitif organizasyonu olan Efes Pilsen One Love Festivali'nin de bu yıl küçük ve alternatif gruplarla Otto Central'de yapılacağı öğrenildi.
İlk yıl Parkorman, geçtiğimiz yılsa Solar Beach'de gerçekleşen Radar Live'ın da iptal edileceğine ve 2008 yazını pas geçeceğine dair gayr-ı resmi bilgiler gelmekte, ancak henüz yetkililer tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.
Görünen o ki bu yıl yapılması muhtemel gözüken tek festival Parkorman'da gerçekleşmesi planlanan Masstival. Ancak Masstival'in de sponsor bulmakta zorlandığı ve yapılıp yapılmayacağının kesin olmadığı konuşuluyor.
Bu arada daha önce Masstival'in görüştüğü ve anlaşamadığı Travis'in tek konser için Türkiye'ye geleceği ve imzayı attığı söyleniyor.
Bu yıl Purple tarafından getirilecek Bon Jovi, Metallica, Kylie Minogue, Police gibi büyük isimlerin kar getirip getirmeyeceğini ise şimdiden kestirmek zor. Purple'ın uluslararası bütçe içinde bu zararı eritecek güce sahip olduğu ve bu yaz parsayı toplayacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.