6 Kasım 2009 Cuma

Aklıma takılanlar...

* Tarkan'ın şarkılar bomba gibi oluyormuş. Ayrıca Pamela'nın albümü de şahane oluyormuş. Geçen gün Can Şengün ile konuştuk o söyledi. Pek yakında stüdyoya gidip olaya yerinde müdahale edeceğim. Can da söz verdi Jack açacakmış :) Neyse ki sarhoş olsam bile iyi şarkı ile kötü şarkıyı ayırt edebiliyorum :)))


* Saçma sapan bir haber okudum geçen Habertürk Gazetesi'nde; efendim Kargo'nun eski elemanları Koray ve Serkan Maskott adında yeni bir grup kurdular malumunuz. Şarkılarını bitirdiler. Fiziksel bir albüm yapmayacaklar, dijital olarak paylaşacaklar falan. Buraya kadar eski haber zaten. Habertürk'te neredeyse tam sayfa bir haber vardı. Neymiş efendim Seattle'da Koray ve Serkan hep bir arada gezip aynı evde kaldıkları için oradaki kızlar bunları eşcinsel sanıyormuş, sürekli soruyorlarmış. Bu dedikodu buralara kadar gelmiş de işte buradaki genç kız hayranları pek üzülmüş. Koray ve Serkan da facebook üzerinden "küçük beyinli insanlar..." diyerek başladıkları mesajlarını "bizim aramızdaki sevgi bambaşka bir sevgi" diyerek bitirmişler. Tam sayfa işgal eden haber bu! Ne komik di mi?
Ben de bir kutu yazayım bu habere bari:
Koray'ı da Serkanı da bilen biliyor ama diyelim ki eşcinsel bir çift bunlar; bunun haber değeri nedir? Ayıp değil midir böyle şeyler yazmak?
Koray ve Serkan; siz niye cevap verip böyle saçma sapan şeylere de haber sıkıntısı çeken kimilerine malzeme yaratıyorsunuz?
Son olarak sevgili HT Gazetesi; Seattle'daki hatunların bu kadar yakışıklı iki adama durmadan siz gay'misiniz diye sormalarının altında yatan amacı anlayamıyor musunuz :)))

* Okan Bayülgen'in cumartesi, pazar ve pazartesi günleri yayınlanan krallı program üçlemesinin jenerik adamı Hayko Cepkin ve "Consume, Obey, Die" adlı şarkı oraya çok yakışmış. Zaten kendine has ve ihtişamlı bir sahne adamı olan Hayko'nun bir diğer enteresan kişilik olan Okan Bayülgen'le kumaşı çok iyi uyuşuyor. Okan da bunun farkında bence. Keza Hayko için de hem yeni çıkacak albümü öncesi güzel bir duruş hem de program süresince o jenerikte varolacak olması itibariyle uzun vadeli bir güzellik. Hayko başından beri gayet kararlı ve planlı bir biçimde (hepsinden önemlisi içtenlikle) kendi bildiği yolda ilerliyor.

* Önce maxi single daha sonra da albümünü çıkartan ardından Rock'n Coke'un alternatif sahnesinin headliner'lığını yaparak (hem de Prodigy Konseriyle rekabet ederek) sevenleriyle buluşan FOMA; boş durmuyor. RNC'den sonra hiç vakit kaybetmeden yeni şarkılar yazmaya başlayan FOMA kayıtları bitirdi. Duyduğuma göre bu şarkıları hayranları ile paylaşmak için yeni bir albüm yapmayı beklemeyecek olan FOMA'nın yeni şarkılarının radyolarca çok sevileceği de kulağıma gelenler arasında.