30 Ağustos 2010 Pazartesi

not defteri

Dikkat dikkat!
- Stalk Mag; yeni bir internet dergisi. Bir web sitesi değil, bir dergi. Moda, tasarım ve müzik üzerine. Kendi deyimleriyle ‘trendlerden ve beklentilerden etkilenmeyip, kendi gemisinin kaptanı olanların ayak izlerini takip etmeyi’ yeğliyorlar. www.stalkmag.com
- Haftaya bugün U2 İstanbul Konseri var. Otopark alanı çok kısıtlı. Yani özel araçla gitmek delilik olur. Taksiyle gitmek tuzlu olur. Toplu taşımayla gitmenin birkaç alternatifi var orası tamam ama bir stadyum dolusu insan oralardan nasıl döneceğiz o saatte orasını aklım almıyor. Servisler yetecek mi?
- İSKİ su fiyatlarında indirime gitmiş, TÜFE aylık değişim oranları çerçevesinde. Baktım; metreküpte iki kuruş kadar bir şey. Hiç yoktan iyidir, bir su daha durulanırız.
- İstanbul Fashion Week’te erkek olmak zor. Hani moda alemleri, güzel model hanımefendiler falan ama bir noktadan sonra çizgi film gibi gelmeye başlıyor her şey.
- Nil Karaibrahimgil internet ortamlarında tereddütsüz bir numara. Son klibi ‘Kırık’a göndermeli olarak açtığı sayfa www.kirildim.com ziyaretçi rekoru kırıyor. Ne yapıyorsunuz biliyor musunuz? Girip sadece ‘sizi neyin kırdığını’ yazıyorsunuz. Memlekette kalbi kırık çok.
- Memleketin hemen her şehrinde geçerli olacak her gün güncellenen büyük indirim fırsatları sitesi www.sehirfirsati.com . Minimum indirim yüzde 50 civarında. Ben üye olup takip etmenizi öneririm. Siteye girip kaçırdığınız fırsatlara bakarsanız niye önerdiğimi daha iyi anlayacaksınız.
- Astroloji meraklıları bilir, Merkür Gezegeni’nin insafsızca geri gidişi 12 Eylül’de son buluyormuş. İyi ki bunu propaganda malzemesi yapmadılar meydanlarda. Bir de, niye kimsenin aklına Erkan Yolaç’ı kullanmak gelmedi reklamlarda: “Evet dediniz ve kaybettiniz!” ya da “Hayır dediniz ve kaybettiniz” şeklinde... Şaka ediyorum efendim, ciddiye almayınız :)