19 Mayıs 2009 Salı

PURPLE'DAN DM HAKKINDA BLOG'UMA ÖZEL AÇIKLAMA


Purple Concerts'ten yetkili bir ağız, aynı zamanda arkadaşım Siyabend Suvari'den bir mesaj aldım. Siyabend'cim, konseri yapmayı tercih ettiğinizi ve bunun daha az "zararlı" olduğunu biliyorum. Konseri sizin iptal etmediğinizi ve yapmayı ne kadar çok istediğinizi de... Umarım grup en kısa sürede bir tarih verir de DM'i keyifle seyrederiz.

"Zararı göze alarak girdiğimiz bir işi ucuz bir sebeple son dakkada iptal etmeyi düşünmedik elbette ki Tolga'cım. Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim konseri yapıp da zarar etmek konseri yapmadan zarar etmekten daha az zararlı bir iştir. Keza sponsorluk paraları, yiyecek içecek paraları, bilet paraları vs hepsi denklemin içinde kalırlar.

Biz isteyerek iptal etmedik 6 konser birden adamlar iptal etti ve ellerimiz kollarımız bağlı kaldık. Ancak şunu da eklemek isterim biletler iptalin ilk saniyelerinden itibaren iade alınmaya başladı, kimsenin biletlerini tutmadık elimizde.

Bir ya da iki konser sadece iptal olmuş olsaydı uğraşmaya degmeyebilirdi ancak 6 konserleri birden iptal ettiler, biz de umut içerisinde konserin yeni tarihini bekliyoruz, yeni konserin olması bize daha faydalı olabilir, grup ya da şirket içi dinamiklerimizi elbette ki kimse bilemez. Ancak konseri zarar yapıp yapmamaya göre şekillendirmeyeceğiz elbette, grup yeni tarih verirse o konser gerçekleşecek. Show will go on."

Siyabend Suvari
Purple Concerts


Resmi açıklama için:

www.purpleconcerts.eu